Langkau ke kandungan
Pure Vs Classic: What’s the Difference?

Pure Vs Classic: Apakah Perbezaannya?

Memanggil semua penyebaran! Adakah anda masih keliru tentang perbezaan antara Mentega Badam Tulen dan Mentega Badam Klasik kami? Jangan takut, kami berada di sini untuk membimbing anda dan mengetahui perbezaan menarik antara kedua-dua mentega badam! Jom 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️


Mentega Badam Tulen: Secara harfiah HANYA Badam

“Cermin cermin di dinding…siapa yang paling tulen antara mereka semua…” Jawapannya ialah Mentega Badam Tulen. Sama seperti namanya, hanya ada satu bahan di dalamnya: USA California Almonds.


Mentega Badam Klasik: Campuran Sempurna Manis dan Sedap

Sebaliknya, Mentega Badam Klasik, TERLARIS kami, menggabungkan sedikit rasa manis molase organik dengan sedikit garam . Pasti TIDAK TERLALU MANIS!


Berikut ialah imej untuk anda melihat perbezaan antara Tulen dan Klasik bersebelahan:

**P/S: Kami menggunakan HANYA molase organik dalam mentega badam kami untuk menggantikan gula halus seperti gula pasir, gula tepung, gula perang, sirap jagung, sirap fruktosa dan lain-lain. Sebab penggunaan molase organik adalah untuk menyediakan pilihan yang lebih sihat untuk pelanggan yang mementingkan kesihatan.

 

Bagaimana pula dengan Bijak Pemakanan?

Dari segi pemakanan, kedua-dua mentega badam menawarkan semua kebaikan badam - lemak sihat, protein, serat pemakanan, mineral penting dan vitamin seperti Vitamin E.

Mentega Badam Tulen ialah pilihan yang ideal bagi mereka yang mencari ramuan ringkas yang mutlak, manakala Mentega Badam Klasik adalah untuk mereka yang menggemari sentuhan unik manis dan masam.

Jadi, yang mana satu memenangi hati anda?

Nah, ini semua tentang keutamaan peribadi dan keperluan pemakanan anda. Tidak kira mentega badam yang anda pilih, kami yakin anda akan mendapat pengalaman rasa yang memuaskan!

Sama ada anda meletakkannya di atas sekeping roti bakar, meletakkan seketul kecil dalam smoothie anda atau menikmatinya terus dari balang (jangan segan, kita semua melakukan perkara yang sama😉), mentega badam kami akan meningkatkan tahap sarapan anda permainan. Kekal sihat dan nikmati kebahagiaan!

  Related Posts

  Espresso Almond Butter: The Aromatic Fusion of Bold Flavour
  August 19, 2023
  Mentega Badam Espresso: Gabungan Aromatik Perisa Tebal

  Siapa seperti kita…yang tidak boleh hidup tanpa kopi? Hahaha jangan tipu okie? Tidak ada yang salah dengannya. Setiap...

  Baca Lagi
  Matcha vs Genmaicha: Meet the "Zen-sation"
  August 12, 2023
  Matcha lwn Genmaicha: Temui "Zen-sation"

  Ya… kami menerima banyak soalan seperti “Apakah itu genmaicha? Apakah perbezaan antara matcha dan genmaicha?” Jadi, mari kita ketahui...

  Baca Lagi
  Drawer Title
  Produk Serupa