Langkau ke kandungan

Diasaskan pada Mei 2020, AyoMayo memulakan perjalanannya semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) pertama penularan wabak Covid-19. Niat awal kami adalah untuk menyokong rakan sekerja dalam menampung perbelanjaan sewanya dan menyara kehidupannya. Untuk mencapai matlamat ini, kami menceburkan diri dalam menjual taburan susu matcha. Inspirasi di sebalik penjualan ini adalah fakta bahawa salah seorang daripada kami adalah pencinta matcha yang ghairah. Kami berdedikasi selama sebulan untuk penyelidikan dan pembangunan, tetapi kami juga terus menambah baik tekstur dan rasa berdasarkan maklum balas pelanggan sehingga kami menerima 98% maklum balas positif daripada pelanggan.

Semasa proses ini, kami mendapati permintaan yang semakin meningkat untuk penyebaran kami di pasaran. Akibatnya, kami memutuskan untuk terus menghasilkannya sebagai sampingan kami selepas PKP, di samping pekerjaan sepenuh masa kami. Apabila masa berlalu, komitmen kami terhadap AyoMayo meningkat, dan Ogos, kami memutuskan untuk meninggalkan jawatan sepenuh masa kami dan menumpukan diri sepenuhnya kepada perniagaan. Kami mengembangkan rangkaian produk kami termasuk coklat gelap dan kelabu earl.

Walau bagaimanapun, selepas 2 tahun berusaha tanpa henti, kami memutuskan untuk menghentikan pengeluarannya kerana jangka hayat susu yang pendek. Selepas itu, kami mengalihkan tumpuan kami kepada mentega badam, yang menawarkan jangka hayat yang lebih lama.

Hari ini, kami dengan bangganya menawarkan enam perisa mentega badam. Setiap varian adalah hasil penyelidikan yang meluas dan pertimbangan yang teliti terhadap bahan-bahan, bertujuan untuk menyediakan pelanggan kami pengalaman rasa yang menarik sambil mempromosikan pilihan yang lebih sihat. Kami tidak melakukan yang terbaik, tetapi kami sentiasa berusaha untuk memperbaiki dan mengatasi pencapaian kami sebelum ini.

Matlamat utama kami adalah untuk menjadi pilihan pertama Malaysia untuk Almond Butter. Misi kami adalah menyampaikan gaya hidup yang cepat, mudah dan sihat kepada pelanggan kami yang dihargai!

Drawer Title
Produk Serupa